DEKEMA i Generation 

Dekema

AUSTROMAT obitelj ističe se jedinstvenim dizajnom komore za pećenje, intuitivnim korisničkim sučeljem i rasponom funkcija, koji udovoljava svim zahtjevima i usporedbama na svjetskoj razini.

about

Naš cilj: rad koji izgleda prirodno

Težimo daljnjoj optimizaciji naših, već sad skoro neusporedivih dentalnih peći. Imamo desetljeća iskustva sa svakom komponentom koju ugrađujemo.u naše proizvode. Peći za dentalnu keramiku izrađene su od visoko kvalitetnih materijala i najbolje su u svojoj klasi. Tome svjedoče brojni svjetski laboratoriji.i oni koji su ikad radili na njima. Budući da smo potpuno nezavisni njemački proizvođač prebacujemo najviše standarde.kvalitete.

A prednosti za Vas? Optimalna snaga, višekratno ponovljivi rezultati visoke kvalitete, smještene u nevjerojatnoj jednostavnosti rukovanja.

Ukratko: estetika vrhunske klase.

Burn & prEss

AUSTROMAT 624, 644 ILI 654 ovisno o tome želite li koristiti samo funkciju pečenja keramike ili želite univerzalni uređaj s dualnom funkcijom pečenja i prešanja.

sinteriranje

Prilikom odabira uređaja uvijek bi trebalo obratiti pozornost na nekoliko stvari: maksimalnu temperaturu, položaj otvora za ulaz radnog objekta u peć, broj programa, fleksibilnost...

Servis

Kao certificirani servis za DEKEMA, XO-CARE, KaVo, SciCan, BienAir,.. u mogućnosti smo ispuniti sve Vaše servisne zahtjeve u najkraćem mogućem vremenu.

implementacija

U svakom tehničkom segmentu Vašeg poslovanja sa zadovoljstvom ćemo Vam predložiti uređaje koji će najoptimalnije ispuniti Vaša očekivanja

zastupstvo prodaja i servis

FLEXODENT d.o.o.

VARAŽDIN, Juraja Križanića 19

Kontakt osoba: Dean Krebelj, inf.

m. +385 91 510-3061

www.flexodent.com

LINKOVI

Powered by

Plus Hosting