Simple & Smart

Hrvatska

Simple & Smart Dentalne Jedinice

rezultat su ideje nekoliko talijanskih stomatologa umornih od trošenja mnogo novaca za prekompleksne i preskupe dentalne strojeve.


Izaberite nas i Vi jer razmišljamo drugačije! Predstavljamo Vam drugačiju viziju. Razvili smo dentalnu jedinicu koja kombinira pouzdanost, jednostavnost instalacije i održavanja uz jako dobru cijenu.

Reducirali smo nepotreban tehnološki sadržaj, zadržavajući funkcije stroja odličnima. To ujedno znači manje troškova održavanja i podrške, a time i nabave.

about

projeKti

Uskoro

POTPUNA SLOBODA KONFIGURACIJE

U mogućnosti smo isporučiti jedinice s pet gornjih ili donjih bičeva konfiguriranih po želji, na izbor su četiri LED OP reflektora do 50.000 LUX, Endoskopski set, ...

ODABIR IZMEĐU 200 BOJA

U standardnoj ponudi i cijeni su poliuretanske presvlake u sedam boja i kvalitetna eko koža u isto tako sedam boja, a kao opcija na izbor je još oko 200 boja od vrhunske eko kože

SERVIS I REZERVNI DIJELOVI

Genijalnost je u jednostavnosti, tako i S&S jedinice odlikuje vrlo jednostavno održavanje koje korisnik većinu može obaviti sam ili se odlučiti za naš certificirani servis.

PROMOCIJSKA PONUDA DTI

Ovdje možete vidjeti i preuzeti promocijsku ponudu Simple & Smart

zastupstvo prodaja i servis

FLEXODENT d.o.o.

VARAŽDIN, Juraja Križanića 19

Kontakt osoba: Dean Krebelj, inf.

m. +385 91 510-3061

www.flexodent.com

LINKOVI

Powered by

Plus Hosting