XO-CARE

hrvatska

XO 4 Dentalne Jedinice

Dentalne radne stanice i sjedala za pacijente u humanoj stomatologiji koju koriste profesionalci. Dizajnirane i proizvedene u Danskoj. Glavna konzola sa sjedalom za pacijenta (dizalo sa strane) montirana na podu, fontana, sisaljke i glavni stup s izbalansiranim rukama koje nose instrumentarni most, operacijski reflektor i monitor.

about

projeKti

U ovom poglavlju prikazat ćemo vam neke od naših instalacija.

PROFESIONALNA STOMATOLOGIJA

XO podupire izvođenje najboljih stomatoloških tretmana, omogućujući Vam da u potpunosti iskoristite svoje vještine i znanja. XO rješenja omogućuju fokusiranje na područje rada - usnu šupljinu, a time i poboljšanje kvalitete tretmana.

STOMATOLOGIJA S BRIGOM O PACIJENTU

Mi razumijemo i prepoznajemo koliko je važno da vaš pacijent ostane smiren tijekom liječenja. U tu svrhu, XO oprema dizajnirana je da bude sigurna i udobna, te da Vam pomogne u stjecanju punog povjerenje pacijenta.

ERGONOMSKA STOMATOLOGIJA

Vaše zdravlje jedno je od glavnih prioriteta kad smišljamo i dizajniramo rješenja. Htjeli bismo da kad radite, sjedite dobro i vidite dobro - istovremeno.

EKONOMIČNA STOMATOLOGIJA

Cilj nam je pomoći vam povećati vrijednost vaše investicije u opremu tako da Vam štedi vrijeme i novac, kroz maksimalnu iskoristivost stroja uz atraktivnu radnu okolinu

zastupstvo prodaja i servis

FLEXODENT d.o.o.

VARAŽDIN, Juraja Križanića 19

Kontakt osoba: Dean Krebelj, inf.

m. +385 91 510-3061

www.flexodent.com

LINKOVI

Powered by

Plus Hosting